Mammutti seinällä

Kävimme tänään Espoossa perheen kanssa. Olen piirtänyt koko kevään Espooaiheisia kuvituksia, mutta näin vantaalaisena tulee hyvin harvoin vierailtua naapurikaupungissa. Koska Futuro-talo kiinnosti myös lapsiamme, suuntasimme kesäretkelle Espoon Emmaan. Sieltä tuulikaapista löytyi myös Espoon kaupunginmuseolle piirtämäni mammutti, jonka halusin nähdä livenä. Mainostoimisto Riorio oli tehnyt muun visuaalisen ilmeen ja kokonaisuus näytti tosi kivalta. Syksyllä avautuvaan Tuhat tarinaa Espoosta -näyttelyyn on tulossa lisää seinäkuvituksiani. On tosi jännitävää tehdä jotain näin suurta, kun aika usein nysvään pienen piperryksen parissa. Toki ei päänäyttelyn kuvituskaan tule olemaan kovin minimalistinen luomus, vaan olen ujuttanut 3 metriä korkeaan kuvitukseen lähes koko Espoon historian. Suuret pinnat ovat hieman pelottaneet minua aiemmin, mutta onneksi on taustatukena ammattilaisia, jotka ymmärtävät hyvin tilasuunnittelun päälle ja osaavat ohjata tarvittaessa oikeaan suuntaan.

Mainokset

2 thoughts on “Mammutti seinällä

  1. Mammutti näyttää tosi hyvältä – tottakai!

    Lapset taisivat tykätä Futurosta? Onpa kiva, että se jäi Espooseen. Kun viime kesänä kävin sitä katsomassa, olivat vielä epävarmoja, tuleeko se jäämään Emmaan vai pannaanko se maailmankiertueelle.

  2. Tottahan lapset Futurosta tykkäsi! Ainakin tämän vuoden talo on esillä Espoossa. Onneksi, koska ei viime vuonna ehditty siellä käymään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: