Possunruokintakengät

Minulla on aivan valtavan rumat kengät, jotka heitän jalkaani aina mennessäni hoitamaan possua. Kun vien possulle ruokaa, se on joka kerta niin innoissaan tunkemassa ruokakupille, että siinä tohinassa jää hoitajalla helposti jalka sorkan alle. Siksi tällaiset läpsykät on kätevät.

Pari viikkoa sitten lapset olivat juoksennelleet tossuillani pihalle ja unohtaneet ne pitkän nurmikon sekaan. Sinne ne sitten maastoutuivat ja katosivat pitkäksi aikaa. Meillähän ei nurmikkoa ole vielä viitsitty leikata, koska possu viihtyy paremmin kotipihalla, kun sillä on salaattia tarjolla.

Löysin kenkäni eilen ja päätin kokeilla, pystyykö Uni Posca-tusseilla maalamaan tällaisten crocs-kopioiden päälle. Materiaali olikin mitä parhain poscille, joten painelin riippukeinuun värittelemään kenkiä.

Maalasin ensin kengät liian kirjaviksi ja niistä tuli vielä rumemmat kuin alkuperäiset kengät, joten maalasin kengät uudestaan pelkällä mustalla ja valkoisella. Kun toinen kenkä oli kuivumassa, possu päättikin työntää märän kärsänsä kenkään ja jouduin maalaamaan sen kengän vielä kolmanteen kertaan.

Lopuksi suihkuttelin akrylilakkaa maalin päälle, jottei kuvio irtoa kävellessäni kostealla nurmikolla.

 

Mainokset

2 thoughts on “Possunruokintakengät

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: