Sinnikästä yrittämistä

lompakko

Sain Dynomighty:n kautta kutsun liittyä  suunnittelijayhteisöön ja kokeilla onneani lompakkokuvioijana. Oma lompakko tuntui mahtavalta ajatukselta ja tartuin oitis tilaisuuteen. Olin myös kovasti ilahtunut, että sain kutsun kaukaa maailmalta, joten eihän tällaisesta voinut mitenkään kieltäytyä.

Lompakon hinta on 15usd ja ennakkotilauksia tuotteelle pitäisi tulla 30kpl kuukauden aikana, jotta designini pääsisi tuotantoon asti. Tämä on iso määrä, kun ottaa huomioon, miten pieni ystävä- ja faniryhmä minulla on. Tähänastinen ”hittikuosini” on ollut Päärynäpuu ja siitä valmistettuja tuotteita olen onnistunut myymään 3 vuoden aikana hieman yli 10 kpl. 30 ennakkotilausta kuukauden aikana yhdestä lompakkomallista on siis melko huima tavoite tällaiselle epäsosiaaliselle ja tuntemattomalle suunnittelijalle, mutta aina kannattaa yrittää!

Ennakkotilaajaksi pääsee täältä.

Vaikka suuri kaupallinen menestys ei toistaiseksi ole vielä osunut minun kohdalleni, niin uskon silti, että kun tungen töitäni mahdollisimman moneen paikkaan ja teen työni huolellisesti, näistä voi vielä joskus poikia jotakin. Polly & Me löysi minut Spoonflowerin kautta, joten toivoa on. Uskon, että hyvät työkeikat löytävät luokseni vain ahkeralla yrittämisellä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: