Hempeetä

Sain tänään postissa Spoonflowerista tilaamiani kankaita. Olin yllättynyt toimituksen nopeudesta, koska tein tilauksen 12 päivää sitten ja yleensä rapakon takaa saa odottaa pakettia kuukauden ajan. Pelkkä kuosin printtaaminen ja pakkaaminenkin saattaa joskus kestää viikkoja.

Tällä kertaa paketista löytyi mm. ”Coordinates” -kuoseja, joita esittelin aiemmin täällä blogissani. Nämä Kona® Cotton -kankaalle printatut kuosit ovat niin ylisöpöjä ja pienikuvioisia, että näistä tulisi ihania nukenvaatteita. Kaikki 4 kuviota sopivat hyvin toisiinsa, joten kankaista saa kauniita yhdistelmiä esim. pussukoihin ja muihin pieniin käsitöihin.

Kuosin hempeät kuviothan saivat alkunsa siitä, kun vietin joululomaa sukulaisten luona ja mukanani oli vanha läppäri. Löhöämiseen kyllästyneenä kaivelin kansioista sekalaista materiaalia ja ryhdyin suunnittelemaan niiden pohjalta uusia patterneja. Alla  esimerkki siitä, miten hyödynsin luonnoskirjasta otettua valokuvaa kuvioiden pohjana. Tämä ei ole lainkaan tyypillinen tapani työskennellä, mutta oli hauska tehdä jotakin hyvin erilaista.

Mainokset

One thought on “Hempeetä

  1. Päivitysilmoitus: Kukkakuosi « Raportti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: