Omaa tapettia

Sain kutsun ryhmään, jossa testataan uudenlaista tapettituotetta. Tilaisuus oli sen verran houkutteleva, että tilasin heti kokeeksi rullallisen omaa designia. Kuvituksessani on paljon yksityiskohtia, joten jätin suosiolla värit pois, ettei tapetista tulisi ihan mahdoton. Rauhallinen tämä ei kyllä ole näinkään.

Seuraavaksi pitäisi enää löytää paikka, johon tämä sopii. Raaskin tilata vain yhden rullan, joten koko seinää tällä ei pysty peittämään. Yksi raportti on lisäksi melkoisen korkea, joten tapettia pitäisi olla paljon, että saisi kuvion helposti jatkumaan sivusuunnassa. Pitää ottaa tämä asia seuraavassa suunnitelmassa paremmin huomioon, muuten tulee isoja hukkapaloja. Halusin, että sama kuvio ei toistu liian tiheästi tapetissa, mutta tämä ei ole kovin taloudellinen ratkaisu käyttöä ajatellen.

Painojälki ja materiaali näyttää laadukkaalta ja tapetin pitäisi kiinnittyä pelkällä vedellä seinään. Paperin pitäisi myös irrota seinästä jälkiä jättämättä, joten sen puolesta tuote kuulostaa aivan mahtavalta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: